İzzet Aras Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında ulusal ve evrensel değerleri kavramış, güçlükler karşınında yılmayan, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getiren, mutlu, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştiren, çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojik donanıma sahip ülkemizi yarınlarına hazırlayan örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: 1. Öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek, 2. Bütün çalışmalarımızın odak noktasına öğrencilerimizi koymak, 3. Öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk almak ve verimli bir şekilde çalışmak, 4. Ülkemizin bütün fertlerine ve öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyup, onları koruyup gözetmek, 5. Geçmişiyle, çevresiyle ve kendisiyle barışık olmaktır.

Başarılar: Tüm öğrencilerimizin en başarılı şekilde okulumuzu temsil etmesi temennisi ile başarılar

Saatler: 08.30-14.50
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: okulumuz öğretmenleri Kağızman Belediyesi´ne ait bir dolmuş ile ulaşım sağlanması yönünde anlaşmaya varmışlardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://izzetarasortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YUKARI KÜMBET MAH. 18 SK. IZZET ARAS ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 2 KAĞIZMAN / KARS

Yerleşim Yeri - Okulumuza en yakın yerleşim yeri 200 metre mesafededir.

Ulaşım öğretmenler ilçe merkezinden servisle geliş gidiş yapmaktalar. isteyen öğretmenlerimiz kendi özel araçlarıyla da ulaşım sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 2 km,il merkezine 75 km uzaklıktadır.